ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ
Βρείτε ότι χρειάζεστε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μας σε καινούρια & μεταχειρισμένα ανταλλακτικά παντός τύπου.

Η επιχείρισή μας συνεργάζεται με της μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως με σκοπό να σας παρέχει τόσο τα ανταλλακτικά όσο και τη συμβουλή για σωστή τοποθέτηση, εξασφαλίζοντας πάντα την άριστη ποιότητα και απόδοση.

Εμπορευόμαστε τόσο επώνυμα όσο και εναλλακτικά ανταλλακτικά, καινούρια ή μεταχειρισμένα. Με το δίκτυο διανομής μας, κάθε παραγγελία αποστέλεται άμεσα, έτσι ώστε να φτάσει σε εσάς το συντομότερο δυνατό

ΑΓΟΡΕΣ & ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

Aν αναζητάτε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση και με ασυναγώνιστη ποιότητα, η απάντηση είναι η επιχείρισή μας.

Εδώ, μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα για τα οποία ενδιαφέρεστε, με ουσιαστικά κριτήρια όπως η τιμή, ο τύπος, τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει και να βρείτε ακριβώς αυτό το αυτοκίνητο που απαντά στις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να πουλήσετε το όχημά σας, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και την διαδικασία της πώλησής του, σε προνομιακές τιμές.

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ
Διαθέτουμα λιπαντικα για κάθε τύπου οχήματος στα οποία περιλαμβανεται μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων λιπαντικών των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν απόλυτη προστασία σε κάθε όχημα. Τα λιπαντικά που σας παρέχουμε προστατεύουν τον κινητήρα του οχήματός σας από την φθορά λόγω τριβής των μεταλλικών μερών κατά τη λειτουργία του. Ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, κάτι το οποίο εγγυόνται οι εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή με υψηλής ποιότητας προϊόντα , άψογη εξυπηρέτηση σε οικονομικές τιμές , με σεβασμό πάντα στον ίδιο.

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ


ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ αυτοκινήτου, σε ανταγωνιστικές τιμές , κρατώντας όμως πάντα την ποιότητα των προϊόντων μας σε υψηλά επίπεδα.

Δραστηριοποιείται στον κλάδο των αξεσουάρ αυτοκινήτων όπως για παράδειγμα Αλυσίδες χιονιού, Σκάστρες, Βάσεις, Φίλτρα Αέρος, Ζάντες Αλουμινίου, Εξατμίσεις, Εξοπλισμός Racing, Λιπαντικά και πολλά άλλα, καλύπτοντας όλα τα γούστα των ιδιοκτητών ΙΧ αυτοκινήτων, με μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ.

Αποστέλουμε όλα τα προιόντα μας άμεσα και γρήγορα σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε όποιο αξεσουάρ ψάχνετε στην καλήτερη ποιότητα και τιμή.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ


ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
Τα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου & μοτοσυκλετών που σας προσφέρουμε με οικονομικά ασφάλιστρα εξασφαλίζοουν το αυτοκίνητο και εσάς ως οδηγό, παρέχοντας – εκτός από τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις – και άλλες πρόσθετες αλλά απαραίτητες καλύψεις για να νιώθετε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μπορείτε να επεκτείνετε την κάλυψή σας προσθέτοντας τις καλύψεις οδικής βοήθειας, νομικής προστασίας και θραύσης κρυστάλλων. Είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας είναι προστατευμένο απέναντι σε κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο όπου και αν οδηγείτε στις χαμηλότερης τιμές της αγοράς, χωρίς να χάνετε τις βασικές αλλά και τις πρόσθετες ποιοτικές καλύψεις.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων παντός τύπου
Καινούρια & Μεταχειρισμένα
Εμπόριο Αυτοκινήτων

1o χλμ Λαγκαδά - Κολχικού
Τηλ. 23940 24 720 & Φαξ. 23940 25 973